Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Velsen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Velsen

Verras op een persoonlijke manier en laat je bloemen door de bloemist bezorgen in Velsen. Bestel online bij de bloemenwinkel. Wat de gelegenheid ook is, bij de bloemenwinkel vind je altijd een prachtig boeket voor elk moment. Onze boeketten zijn altijd vers en met liefde gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Bestel vóór 13.00 uur (zaterdag tot 12:00) dan wordt het vandaag nog bezorgd in Velsen.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Velsen


Bloemenwinkel Velsen

Bloemenwinkel Velsen

Op zoek naar een goede bloemenwinkel in Velsen? Wij bezorgen in Velsen en omgeving verse bloemen. Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Bloemenwinkel.nl heet een groot netwerk met 600 professionele bloemisten verspreid in heel Nederland. Bestel hier online een prachtige handgebonden bloemen verrassing bij de lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen tot de deur op maandag t/m zaterdag in Velsen.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Velsen bezorgen.

Boeket bestellen Velsen

Bestel een van deze unieke boeketten. De bloemenstyling van de boeketten zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. De prijzen van de boeketten zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Velsen. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met verse bloemen.

Bloemen bestellen Velsen

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in Velsen? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel vóór 13:00 uur, dan is het boeket vandaag nog in huis, bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen bezorgen wij geen boeketten.

Kies een van de unieke boeket thema’s, schrijf een origineel en persoonlijk bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in of een ander adres in heel Nederland. Bestel een mooi boeket gemakkelijk en snel bij bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Velsen.

Bloemist Velsen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Velsen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Velsen en heel Nederland. Laat de mooiste bloemen en beste boeketten bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket met veel kleurrijke bloemen! Een mooie verrassing voor ieder moment. Een kleurrijke bos bloemen als felicitatie voor een verjaardag, beterschap opkikkertje of gewoon als mooi boeket om jezelf mee te verwennen. Of kies het nonchalante pluk boeket, met hippe pluk- en veld bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

De romantisch lieve boeketten laat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief. Met een prachtig chique boeket van ingetogen witte bloemen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras de ontvanger met een elegant en fris boeket dat past bij elk interieur.

Ga voor super stoer! Bestel een hippe bos met stoere bloemen en diepe kleuren. Ongewoon, bijzonder en verrassend. Met veel verschillende hippe bloemsoorten en donkere kleuren, kortom een boeket met power.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Velsen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Velsen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Velsen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Velsen

Met verse bloemen uit het assortiment, wordt je gekozen boeket stijl op de dag van bezorging hand gebonden en bezorgd, door de lokale bloemist. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en nét even anders. Zo ben je verzekerd van het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Velsen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Velsen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Velsen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Velsen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Velsen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Velsen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Velsen
Stoer en robuust boeketten Velsen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Velsen
Stijlvol en Chique boeketten Velsen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Velsen
Lief boeket en romantische bloemen Velsen
Stoer boeket Velsen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Velsen
Stijlvol en Chique boeketten Velsen