Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Opmeer en de omgeving.

Bloemen bezorgen Opmeer

Bloemen laten bezorgen op elk adres in Opmeer? Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander bij Bloemenwinkel.nl. Bloemen die hét zeggen! Passende en mooie boeketten voor iedere gelegenheid. Verblijd iemand met een mooi boeket. Onze boeketten zijn altijd vers en met liefde gemaakt en bezorgd door de lokale bloemist. Op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00 besteld = dezelfde dag in huis!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Opmeer


Bloemenwinkel Opmeer

Bloemenwinkel Opmeer

Op zoek naar een bloemenwinkel in Opmeer? Direct vanuit onze bloemenwinkel bezorgen wij bloemen tot aan de deur in Opmeer en omstreken. Wij geven altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen.

Ons bloemenwinkel netwerk bestaat uit meer dan 600 professionele bloemisten in heel Nederland. Verras iemand met prachtige handgebonden boeketten die zijn samengesteld door onze lokale bloemenwinkel in Opmeer. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Opmeer bezorgen.

Boeket bestellen Opmeer

Bestel een van deze unieke en verrassende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden dagvers op locatie met de hand gebonden. Alle boeket prijzen zijn inclusief lokale bezorging in Opmeer. Omdat we lokaal bezorgen zijn de afstanden kort en duurzaam. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Opmeer

Laat je bloemetje vandaag bezorgen in Opmeer. We hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en lokaal kan laten bezorgen op elk adres in Opmeer en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan wordt het boeket vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies je favoriete bloemen stijl en schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje. Wij bezorgen persoonlijk het unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bezorg iemand een goed gevoel. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Opmeer.

Bloemist Opmeer, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Opmeer


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Het is altijd leuk om een boeketje te ontvangen. Laat een prachtig boeket bezorgen door de lokale bloemist op elk adres in Opmeer en heel Nederland. Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid. Laat een fleurig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket met veel kleurrijke bloemen! Een mooie verrassing voor ieder moment. Een kleurrijke bos bloemen als felicitatie voor een verjaardag, beterschap opkikkertje of gewoon als mooi boeket om jezelf mee te verwennen. Of kies een wild veldboeket met nonchalante pluk bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

De allerliefste om je heen verwen je natuurlijk met een liefdevol bloemen gebaar. Lieve, zachte pastel kleuren in een romantische sfeer. Een prachtig romantisch en lief boeket dat zegt Ik heb je lief! Wil je een gracieuze uitstraling? Bekijk de chique en stijlvolle boeketten met mooie witte bloemen met bijpassend groen. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden. Ons tijdloze en chique bloemen boeket is geschikt is voor vele verschillende gelegenheden. De luxueuze combinatie van de mooiste witte bloemen en groene bladeren, laten zien dat een wit boeket prachtig kan zijn voor elke gelegenheid.

Ook gaaf! Een stoer en robuust boeket met trendy bloemen. Voor die rots in de branding die altijd voor je klaarstaat of als bedankje voor die hippe mannen en dames.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Opmeer

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Opmeer en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Opmeer.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Opmeer

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel speciaal en uniek. Zo weet je zeker dat je het mooiste boeket met veel verse bloemen bestelt en het persoonlijk op jouw gekozen adres wordt bezorgd in Opmeer en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Opmeer bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Opmeer
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Opmeer bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Opmeer.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Opmeer
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Opmeer
Stoer en robuust boeketten Opmeer
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Opmeer
Stijlvol en Chique boeketten Opmeer
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Opmeer
Lief boeket en romantische bloemen Opmeer
Stoer boeket Opmeer
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Opmeer
Stijlvol en Chique boeketten Opmeer