Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Bergen op Zoom en de omgeving.

Bloemen bezorgen Bergen op Zoom

Verras op een persoonlijke manier en laat je bloemen door de bloemist bezorgen in Bergen op Zoom. Bestel online bij de bloemenwinkel. Wil je iemand feliciteren, bedanken of graag een hart onder de riem steken met een mooie bos bloemen? Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid. Ook als je jezelf eens wil verrassen. Laat vandaag verse bloemen bezorgen zodat de ontvanger kan genieten van een prachtig boeket. Altijd met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd de bloemist. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Bergen op Zoom en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Bergen op Zoom


Bloemenwinkel Bergen op Zoom

Bloemenwinkel Bergen op Zoom

Bestel direct online bij de bloemenwinkel in Bergen op Zoom. Bloemenwinkel.nl, bezorgt verse bloemen in Bergen op Zoom en omstreken. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen en worden persoonlijk bezorgd. Zo kunnen wij garanderen dat jouw boeket altijd vers en in goede staat bij jou of de ontvanger aankomt.

Wij werken samen met de 600 professionele lokale bloemisten in heel Nederland. Er gaat niets boven het krijgen van een prachtig boeket. Fleur iemands dag op met een prachtig handgebonden boeket die is samengesteld door onze lokale bloemist in Bergen op Zoom. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Bergen op Zoom bezorgen.

Boeket bestellen Bergen op Zoom

Verstuur een van deze opvallend verblijdende boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld en mooie stijlen klaargezet. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Bovendien zijn de boeket prijzen inclusief bezorging door de lokale bloemist in Bergen op Zoom. Hierdoor krijgt de ontvanger het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Bergen op Zoom

Laat je bloemen vandaag bezorgen in Bergen op Zoom. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Bergen op Zoom en heel Nederland. Bestel vóór 13:00 uur, dan is het boeket vandaag nog in huis, bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen bezorgen wij geen boeketten.

Welke bloemen stijl kies jij? Bestel de geschikte bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Geef iemand een mooi boeket in Bergen op Zoom! Bestel gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl

Bloemist Bergen op Zoom, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Bergen op Zoom


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtige bos bloemen laten bezorgen? Onze boeketten worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Bergen op Zoom en heel Nederland. Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Laat vandaag een mooie bos bloemen bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket en fleur de hele kamer op! Met prachtige bonte kleuren. Een opfleurend boeket om iemand te feliciteren voor een verjaardag, beterschap te wensen of jezelf op te vrolijken. Een mooie bloemen verrassing, voor ieder moment. Of kies een wild veldboeket met nonchalante pluk bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken.

Bestel een lief en romantisch boeket voor de allerliefste! Een bijzonder liefdevol boeket met romantisch dromerige bloemen. Laat een stijlvol en chique boeket bezorgen. Elegant, smaakvol en modern boeket met wit en groen. Prachtig op iedere tafel en elk interieur.

Ook helemaal hip! Het robuuste en stoere boeket. Een verrassende mix met ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren. Een bijzonder krachtig boeket eigenlijk altijd geschikt om te geven.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Bergen op Zoom

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Bergen op Zoom en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Bergen op Zoom.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Bergen op Zoom

Op de dag van bezorging maakt onze lokale bloemist een handgebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Iedere dag veranderd het assortiment met bloemen vers van de veiling, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel origineel en uniek. Zo krijgt de ontvanger een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk door de bloemist op jouw gekozen adres bezorgd in Bergen op Zoom en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Bergen op Zoom bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Bergen op Zoom
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Bergen op Zoom bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Bergen op Zoom.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Bergen op Zoom
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Bergen op Zoom
Stoer en robuust boeketten Bergen op Zoom
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Bergen op Zoom
Stijlvol en Chique boeketten Bergen op Zoom
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Bergen op Zoom
Lief boeket en romantische bloemen Bergen op Zoom
Stoer boeket Bergen op Zoom
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Bergen op Zoom
Stijlvol en Chique boeketten Bergen op Zoom