Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Holten en de omgeving.

Bloemen bezorgen Holten

Bestel nu een boeket bloemen in Holten persoonlijk bezorgd door de bloemist. Bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid, die altijd perfect passen bij de tijd van het jaar. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers, prachtig en klaar om direct van te genieten. Altijd met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd de bloemist. Bestel vóór 13.00 uur (zaterdag tot 12:00) dan wordt het vandaag nog bezorgd in Holten.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Holten


Bloemenwinkel Holten

Bloemenwinkel Holten

Op zoek naar een bloemenwinkel in Holten? Wij bezorgen in Holten en omgeving verse bloemen. Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen en worden dezelfde dag gebloemschikt en bezorgd. Zo kunnen wij garanderen dat jouw boeket altijd vers en in goede staat bij jou of de ontvanger aankomt.

Het bloemenwinkel netwerk bestaat uit meer dan 600 professionele bloemisten in heel Nederland, hierdoor kunnen we dezelfde dag nog een vers boeket bezorgen. Verras je dierbaren met een mooie geschikte bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Holten! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Holten bezorgen.

Boeket bestellen Holten

Stuur een van deze geweldige boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld en mooie stijlen klaargezet. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Alle prijzen zijn inclusief bezorging in Holten. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Hierdoor krijgt je het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Holten

Laat je bloemen vandaag bezorgen in Holten. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Holten en heel Nederland. Bestel snel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur, dan worden de bloemen vandaag door de lokale bloemist nog bezorgd. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Voor welke bloemen stijl ga jij? Bestel de mooiste bloemen stijl en wij bezorgen een uniek boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander in Holten gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Holten, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Holten


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Onze boeketten zijn super vers en met passie gemaakt. Altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Holten en heel Nederland. Laat een fleurig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand bijvoorbeeld met een vol en vrolijk boeket. Dit is een overweldigend kleurrijk boeket! Een mooie verrassing voor ieder moment. Het perfecte boeket om iemand mee te feliciteren, op te vrolijken, te bedanken of beterschap te wensen. Zoek je juist een levendig en speelse bloemen verrassing? Kies dan voor de nieuwste bloementrend: Een veldboeket met wilde plukbloemen.

All you need is love! Ga voor een prachtig lief en romantisch boeket en laat bij de allerliefste een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor een vriendin, geliefde of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Met een prachtig chique boeket van ingetogen witte bloemen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras de ontvanger met een elegant en fris boeket dat past bij elk interieur.

Wil je eens iets anders? Be bold! En bestel een ongewoon, hip, stoer en robuust boeket bloemen voor op tafel.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Holten

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Holten en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Holten.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Holten

Met verse bloemen uit het assortiment, wordt je gekozen boeket stijl op de dag van bezorging hand gebonden en bezorgd, door de lokale bloemist. Hierdoor is ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en altijd origineel en anders. Zo krijgt de ontvanger een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk door de bloemist op jouw gekozen adres bezorgd in Holten en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Holten bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Holten
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Holten bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Holten.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Holten
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Holten
Stoer en robuust boeketten Holten
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Holten
Stijlvol en Chique boeketten Holten
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Holten
Lief boeket en romantische bloemen Holten
Stoer boeket Holten
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Holten
Stijlvol en Chique boeketten Holten