Bloemen op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Assen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Assen

Bloemen bestellen en laten bezorgen in Assen doe je gemakkelijk via Bloemenwinkel.nl. Verblijd iemand met een mooie bos bloemen. Wij bieden bloemen aan voor elke gelegenheid, die altijd passen bij ieder moment. Al onze bloemen zijn vers en worden op de bezorgdag samengesteld door professionele bloemisten. Zo ben je verzekerd een mooie boeket waar je direct van kan genieten. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Assen en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Assen


Bloemenwinkel Assen

Bloemenwinkel Assen

Ben je op zoek naar een bloemenwinkel in Assen? Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Assen en omstreken. Onze boeketten worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd. Wij werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Daarom geven wij 7 dagen versgarantie op alle boeketten

Via het bloemenwinkel .nl netwerk van meer dan 600 lokale bloemisten, wordt je boeket op locatie in Nederland bezorgd. Verblijd je dierbaren met een prachtig boeket dat persoonlijk bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Assen! We bezorgen de bos bloemen op maandag tot en met zaterdag in Assen!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Assen bezorgen.

Boeket bestellen Assen

Stuur een van deze wondermooie boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld en mooie stijlen klaargezet. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt. Alle boeket prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Assen. Hierdoor zijn de afstanden kort en krijg jij het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Assen

Vandaag bloemen bezorgen in Assen is zo geregeld. Kies je favoriete boeket stijl en laat het gemakkelijk en snel bezorgen op elk adres in Assen en heel Nederland. Plaats je bestelling voor 13.00 uur op maandag tot en met vrijdag, of zaterdag voor 12:00 uur en ontvang het boeket vandaag nog. Door de lokale bloemist bezorgd. Op zon- en feestdagen is de bloemenwinkel dicht en worden er geen boeketten bezorgd.

Kies je favoriete bloemen stijl, schrijf daarna een persoonlijk bericht voor het kaartje. Wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Gemakkelijk en snel bloemen bestellen via bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Assen.

Bloemist Assen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Assen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Ieder boeket wordt 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. De bloemen zijn super vers en met passie gebloemschikt en worden bezorgd op elk adres in Assen en heel Nederland. Laat een fleurig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet, de bloemen fleuren de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of ga je voor een veld- of plukboeket? Onze nonchalante pluk- en veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel! Een wirwar van bloemsoorten, kleuren en hoogtes.

Bestel een lief en romantisch boeket voor de allerliefste! Een bijzonder liefdevol boeket met romantisch dromerige bloemen. Laat een stijlvol en chique boeket bezorgen wat past bij elke gelegenheid. Een tijdloos en klassiek bloemen boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten. Het staat prachtig op tafel in ieder interieur en zullen bij iedereen in de smaak vallen.

Of verras een dappere vrouw, hippe vriend of behulpzame buurman met een onvergetelijk bijzonder stoer boeket! Waar je dit wilde en trendy boeket van de bloemenwinkel ook neerzet... het valt altijd op!

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Assen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Assen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Assen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Assen

Met verse bloemen uit het assortiment, wordt je gekozen boeket stijl op de dag van bezorging hand gebonden en bezorgd, door de lokale bloemist. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en nét even anders. Zo krijg jij het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist op jouw gekozen adres bezorgd in Assen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Assen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van bloemenwinkel Assen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Assen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Assen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Assen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Assen
Stoer en robuust boeketten Assen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Assen
Stijlvol en Chique boeketten Assen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Assen
Lief boeket en romantische bloemen Assen
Stoer boeket Assen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Assen
Stijlvol en Chique boeketten Assen