Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Akkrum en de omgeving.

Bloemen bezorgen Akkrum

Wij bezorgen dagelijks dagverse bloemen in Akkrum. Bestel je boeket bij de lokale bloemenwinkel. Altijd een mooi boeket, voor ieder moment. Geef iemand een persoonlijk bloemen gebaar. Alle boeketten worden met veel zog samengesteld en persoonlijk bezorgd tot aan de deur. Bestel op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00, dan wordt het boeket vandaag nog bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Akkrum


Bloemenwinkel Akkrum

Bloemenwinkel Akkrum

Op zoek naar een goede bloemenwinkel in Akkrum? Bloemenwinkel.n, bezorgt verse bloemen in Akkrum en omstreken. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom op alle boeketten een zeven dagen versgarantie.

Wij werken samen met 600 lokale bloemisten, door heel Nederland. Verblijd iemand met een prachtig handgebonden boeket die is samengesteld door onze lokale bloemenwinkel in Akkrum. We bezorgen onze boeketten vol met mooie bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Akkrum bezorgen.

Boeket bestellen Akkrum

Verstuur een van deze wondermooie boeketten. De boeketten worden met zorg en goede styling samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit met groen boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is bij ieder moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met verse bloemen. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Akkrum. Op deze manier houden we de afstanden kort en krijgt de ontvanger een mooi gevuld boeket met veel bloemen.

Bloemen bestellen Akkrum

Bestel de mooiste bloemen en boeketten bij de bloemenwinkel. Wij bezorgen bloemen in Akkrum en heel Nederland. Bestel voor 13.00 uur op werkdagen of zaterdag vóór 12:00 uur en het boeket wordt vandaag persoonlijk bezorgd door de bloemist! Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welk boeket gaat het worden? Kies jouw bloemen stijl uit onze selectie, schrijf een persoonlijk bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Geef een mooi boeket in Akkrum! Bestel gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl

Bloemist Akkrum, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Akkrum


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Al onze bloemen worden 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Akkrum en heel Nederland. Laat een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of zoek je juist een chaotisch en wild veldboeket. Ze zijn een vrolijk en chaotisch feestje om te zien. Met verschillende vormen, maten en pluk bloemsoorten die aan alle kanten uitsteken.

Wil je een zacht en dromerig boeket? Ga dan voor een lief en romantisch boeket. Het boeket laat een onvergetelijke indruk achter. Voor de bijzondere mensen om je heen. Laat een stijlvol en chique boeket bezorgen. Elegant, smaakvol en modern boeket met wit en groen. Prachtig op iedere tafel en elk interieur.

Zoek je een unieke verrassing: bestel een stoer boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, stoere broer of behulpzame buurman eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Akkrum

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Akkrum en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Akkrum.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Akkrum

Onze lokale bloemist maakt een overweldigend hand gebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en onvergetelijk. Zo bestel je gegarandeerd een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Akkrum en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Akkrum bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Akkrum
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Akkrum bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Akkrum.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Akkrum
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Akkrum
Stoer en robuust boeketten Akkrum
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Akkrum
Stijlvol en Chique boeketten Akkrum
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Akkrum
Lief boeket en romantische bloemen Akkrum
Stoer boeket Akkrum
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Akkrum
Stijlvol en Chique boeketten Akkrum