Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Ten Boer en de omgeving.

Bloemen bezorgen Ten Boer

Dagverse bloemen laten bezorgen in Ten Boer doe je gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Bloemen die hét zeggen! Verras iemand of verblijd jezelf met een van de mooie boeketten van de bloemenwinkel. Perfect voor elk moment. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, met de hand gearrangeerd en worden persoonlijk bezorgd de bloemist Op werkdagen vóór 13.00 uur besteld, vandaag in huis. Op zaterdag tot 12:00.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Ten Boer


Bloemenwinkel Ten Boer

Bloemenwinkel Ten Boer

Op zoek naar een bloemenwinkel in Ten Boer? Direct vanuit onze bloemenwinkel bezorgen wij bloemen tot aan de deur in Ten Boer en omstreken. Onze boeketten worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd. Wij werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Daarom geven wij 7 dagen versgarantie op alle boeketten

Het bloemenwinkel netwerk bestaat uit meer dan 600 professionele bloemisten in heel Nederland, hierdoor kunnen we dezelfde dag nog een vers boeket bezorgen. Verblijd je dierbaren met een mooie bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Ten Boer! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Ten Boer bezorgen.

Boeket bestellen Ten Boer

Bestel een van deze geweldige boeketten. Onze boeket stijlen hebben we met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, alleen elegante witte bloemen of een wild hip plukboeket. Er is altijd een bos die goed past bij de gelegenheid. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met dagverse bloemen. De prijzen van de boeketten zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Ten Boer. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Hierdoor krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Ten Boer

Bestel vandaag en laat je bloemen bezorgen in Ten Boer. Bloemen verstuur je gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. We bezorgen lokaal op elk adres in Ten Boer en heel Nederland. Bestel vóór 13:00 uur, dan is het boeket vandaag nog in huis, bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen bezorgen wij geen boeketten.

Kies een van de boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Ten Boer.

Bloemist Ten Boer, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Ten Boer


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij prachtige bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten! Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Bloemenwinkel.nl heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Ten Boer en heel Nederland. Laat een fleurig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of ga je voor een veld- of plukboeket? Onze nonchalante pluk- en veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel! Een wirwar van bloemsoorten, kleuren en hoogtes.

Liever dan lief! Het lief en romantische boeket met mooie pastel kleurige bloemen. Voor degene die altijd voor je klaar staan en voor jou door het vuur gaan, waarmee je al je lief en leed kunt delen. Zoek je juist een neutraal boeket? Bestel dan een chique boeket. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is. Een elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen met bijpassend groen en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Of ga voor een bijzonder krachtig flink en stoer boeket. Een hippe verrassing: een boeket met power! Speciaal om jouw dappere vriendin, behulpzame buurman, partner of de rots in de branding eens goed te verwennen.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Ten Boer

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Ten Boer en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Ten Boer.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Ten Boer

Op de dag van bezorging maakt onze lokale bloemist een handgebonden boeket in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Iedere dag veranderd het assortiment, dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek. Zo bestel je gegarandeerd een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Ten Boer en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Ten Boer bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Ten Boer
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Ten Boer bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Ten Boer.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Ten Boer
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Ten Boer
Stoer en robuust boeketten Ten Boer
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Ten Boer
Stijlvol en Chique boeketten Ten Boer
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Ten Boer
Lief boeket en romantische bloemen Ten Boer
Stoer boeket Ten Boer
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Ten Boer
Stijlvol en Chique boeketten Ten Boer