Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Workum en de omgeving.

Bloemen bezorgen Workum

Bloemen bezorgen in Workum (Fries: Warkum) en omgeving doe je bij je lokale bloemist, bestel online bij de bloemenwinkel. Bloemen die hét zeggen! Wil je iemand feliciteren of sterkte wensen? Kies een van onze boeketten voor elke gelegenheid. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers, prachtig en klaar om direct van te genieten. Altijd met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd de bloemist. Voor 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), dezelfde dag aan de deur bezorgd in Workum en heel Nederland!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Workum


Bloemenwinkel Workum

Bloemenwinkel Workum

Bestel hier bij de bloemenwinkels in Workum. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Workum en omstreken. Via Bloemenwinkel krijgt je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Wij werken samen met de 600 professionele bloemisten in heel Nederland. Verblijd je dierbaren met een mooie bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Workum! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Workum bezorgen.

Boeket bestellen Workum

Stuur een van deze unieke boeketten. Onze boeket stijlen zijn met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, romance of ingetogen witte bloemen. Er is altijd een bos bloemen die past. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. De boeket prijzen van de bloemenwinkel zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Workum. We houden de afstanden kort, zo krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Workum

Bestel vandaag en laat je bloemen bezorgen in Workum. Bloemen verstuur je gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. We bezorgen lokaal op elk adres in Workum en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt een van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke mooie boeket stijl gaat het worden? Kies zelf een bijpassende bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bezorg iemand een goed gevoel. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Workum.

Bloemist Workum, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Workum


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een fleurig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket en fleur de hele kamer op! Met prachtige bonte kleuren. Een opfleurend boeket om iemand te feliciteren voor een verjaardag, beterschap te wensen of jezelf op te vrolijken. Een mooie bloemen verrassing, voor ieder moment. Hou je meer van chaos en wilde bloemen in verschillende vormen, maten en soorten die aan alle kanten uitsteken? Kies dan een nonchalant pluk boeket. Met het feestelijke veld boeket van de bloemenwinkel weet je zeker dat je de hele kamer opfleurt. Een levendig en speelse bloemen verrassing voor ieder moment.

De romantisch lieve boeketten laat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief. Zoek je juist een neutraal boeket? Bestel dan een chique boeket. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is. Een elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen met bijpassend groen en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Zoek je een boeket met power? Ga voor een Hip en stoer boeket. Met bloemen, takken, distels, pluimen en andere verrassende soorten in donkere stevige kleuren.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Workum

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Workum en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Workum.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Workum

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Hierdoor is ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en altijd origineel en anders. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Workum en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Workum bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Workum
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Workum bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Workum.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Workum
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Workum
Stoer en robuust boeketten Workum
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Workum
Stijlvol en Chique boeketten Workum
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Workum
Lief boeket en romantische bloemen Workum
Stoer boeket Workum
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Workum
Stijlvol en Chique boeketten Workum