Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Roggel en de omgeving.

Bloemen bezorgen Roggel

Wij bezorgen dagelijks dagverse bloemen in Roggel. Bestel je boeket bij de lokale bloemenwinkel. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Al onze mooie boeketten worden op de bezorgdag samengesteld door professionele bloemisten. Zo ben je verzekerd van mooie verse bloemen waar je direct van kan genieten. Op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00 besteld = dezelfde dag in huis!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Roggel


Bloemenwinkel Roggel

Bloemenwinkel Roggel

Bestel direct online bij de bloemenwinkel in Roggel. Bloemenwinkel.nl, bezorgt verse bloemen in Roggel en omstreken. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen en worden dezelfde dag gebloemschikt en bezorgd. Zo kunnen wij garanderen dat jouw boeket altijd vers en in goede staat bij jou of de ontvanger aankomt.

Bloemenwinkel.nl werkt samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land om lokaal de mooiste bloemen te bezorgen. Verras iemand met een mooie bos bloemen en je persoonlijk bericht op het kaartje. We bezorgen het boeket op maandag t/m zaterdag in Roggel!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Roggel bezorgen.

Boeket bestellen Roggel

Stuur een van deze wondermooie boeketten. De boeketten zijn met zorg samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is voor elk moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. Tevens zijn alle prijzen inclusief lokale bezorging door bloemist in Roggel. De afstanden zijn kort, zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Roggel

Bestel de mooiste bloemen en boeketten bij de bloemenwinkel. Wij bezorgen bloemen in Roggel en heel Nederland. Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt een van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de mooie boeket thema’s, schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres, in en heel Nederland. Bestel een mooi boeket gemakkelijk en snel bij bloemenwinkel.nl en laat het bezorgen in Roggel.

Bloemist Roggel, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Roggel


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Al onze bloemen worden 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Roggel en heel Nederland. Laat eenvoudig een prachtig en vers bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of kies je liever voor een hip veldboeket met vrolijke plukbloemen? Een vrolijke wirwar van bloemen, bladeren en takken waar het feest van af spat!

All you need is love! Ga voor een prachtig lief en romantisch boeket en laat bij de allerliefste een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor een vriendin, geliefde of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Bestel een tijdloos stijlvol boeket voor iedere gelegenheid. Een chique boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten geschikt voor elk moment.

Ga voor een ongewoon, creatief en stoer boeket, een bijzondere bos met een verrassende mix van ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Roggel

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Roggel en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Roggel.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Roggel

Onze lokale bloemist in Roggel stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Hierdoor is ieder boeket uniek, vers en verrassend. Zo weet je zeker dat de ontvanger het mooiste boeket met veel verse bloemen krijgt en het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Roggel en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Roggel bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Roggel
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Roggel bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Roggel.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Roggel
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Roggel
Stoer en robuust boeketten Roggel
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Roggel
Stijlvol en Chique boeketten Roggel
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Roggel
Lief boeket en romantische bloemen Roggel
Stoer boeket Roggel
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Roggel
Stijlvol en Chique boeketten Roggel