Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Lemelerveld en de omgeving.

Bloemen bezorgen Lemelerveld

Bestel gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl. Laat je dagverse bloemen bezorgen in Lemelerveld Bloemen die hét zeggen! Wil je iemand feliciteren of sterkte wensen? Kies een van onze boeketten voor elke gelegenheid. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, met de hand gearrangeerd en persoonlijk bezorgd. Vandaag besteld, vandaag in huis. Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag tot 12:00, dan wordt het vandaag nog bezorgd in Lemelerveld.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Lemelerveld


Bloemenwinkel Lemelerveld

Bloemenwinkel Lemelerveld

De lokale bloemenwinkel in Lemelerveld bezorgt de mooiste verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze boeketten. Wij geven altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten. Onze bloemisten werken altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen.

Wij werken samen met de beste lokale bloemisten in heel Nederland. Verblijd je dierbaren met een mooie bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Lemelerveld! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Lemelerveld bezorgen.

Boeket bestellen Lemelerveld

Bestel een van deze unieke boeketten. We hebben onze boeket stijlen met zorg samengesteld. Al onze boeketten worden dagvers op locatie met de hand gebonden. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Lemelerveld. Wij houden de afstanden kort door lokaal te bezorgen. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Lemelerveld

Vandaag bloemen bezorgen in Lemelerveld is zo geregeld. De bloemenwinkel heeft boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen op elk adres in Lemelerveld en heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, dan bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de originele boeket thema’s, schrijf je persoonlijke bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bezorg iemand een goed gevoel. Op onze bloemenwinkel.nl website kun je gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen in Lemelerveld.

Bloemist Lemelerveld, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Lemelerveld


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een schitterende bos bloemen aan die altijd 100% verzorgd en bezorgd worden door onze lokale bloemisten. Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Lemelerveld en heel Nederland. Laat een prachtig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, een vrolijk en overweldigend boeket, met prachtige bonte kleuren. Een boeket dat de hele kamer opfleurt! Het perfecte boeket om iemand mee op te fleuren, te bedanken of te feliciteren. Dit vrolijke boeket is bijna altijd geschikt om te geven. Of ga voor de nieuwste bloementrend en bestel een nonchalant veldboeket. Ze zijn kleurrijk en speels. Hoog, laag, links en rechts. Welke kant op? Het maakt niet uit, het is altijd een groot feest!

Bestel een liever dan lief boeket met romantische bloemen voor degene die altijd voor je klaarstaan. Laat weten hoe gelukkig je met iemand bent, die het meer dan waard is om verrast te worden met een super lief gebaar. Bestel een tijdloos stijlvol boeket voor iedere gelegenheid. Een chique boeket met veel verschillende witte bloemen en groene blad tinten geschikt voor elk moment.

Wil je eens iets anders? Be bold! Ga voor een ongewoon, hip, stoer en robuust mooi boeket.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Lemelerveld

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Lemelerveld en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Lemelerveld.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Lemelerveld

Zodra jij een boeket stijl hebt besteld gaat onze bloemist aan de slag. De lokale bloemist stelt een overweldigend mooi en vers boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jouw gekozen bloemen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en origineel. Zo bestel je gegarandeerd het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Lemelerveld en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Lemelerveld bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Lemelerveld
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Lemelerveld bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Lemelerveld.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Lemelerveld
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Lemelerveld
Stoer en robuust boeketten Lemelerveld
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Lemelerveld
Stijlvol en Chique boeketten Lemelerveld
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Lemelerveld
Lief boeket en romantische bloemen Lemelerveld
Stoer boeket Lemelerveld
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Lemelerveld
Stijlvol en Chique boeketten Lemelerveld