Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in De Wijk en de omgeving.

Bloemen bezorgen De Wijk

Bestel nu een boeket bloemen in De Wijk persoonlijk bezorgd door de bloemist. Bestel je boeket online bij de bloemenwinkel. Prachtige boeketten met bloemen voor elke gelegenheid, die altijd perfect passen bij de tijd van het jaar. Alle boeketten die wij bezorgen zijn vers, met liefde gemaakt en worden persoonlijk bezorgd de bloemist Voor 13.00 besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag in huis in De Wijk.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen De Wijk


Bloemenwinkel De Wijk

Bloemenwinkel De Wijk

Bestel hier bij de lokale bloemenwinkel in De Wijk. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in De Wijk en omstreken. Onze boeketten worden op de dag van bezorging gebloemschikt en bezorgd. Wij werken alleen met verse bloemen die vaak nog dezelfde ochtend van de veiling of zelfs van de kweker afkomen. Daarom geven wij 7 dagen versgarantie op alle boeketten

Bloemenwinkel.nl werkt samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land om lokaal de mooiste bloemen te bezorgen. Verwen jezelf of iemand anders met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur, altijd een opfleurende verrassing. Bestel hier online bij onze lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in De Wijk!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in De Wijk bezorgen.

Boeket bestellen De Wijk

Verstuur een van deze opvallend mooie boeketten. De boeketten worden met zorg en goede styling samengesteld. Voor welke gelegenheid je ook bloemen zoekt, een verjaardag, voor een geliefde, wil en hip of een ingetogen wit met groen boeket. Er is altijd een bos bloemen die passend is bij ieder moment. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebonden met verse bloemen. Bovendien zijn alle prijzen inclusief lokale bezorging door bloemist in De Wijk. Zo houden we de afstanden kort en krijg je het mooiste boeket met veel bloemen.

Bloemen bestellen De Wijk

Wil je vandaag bloemen laten bezorgen in De Wijk? Dat kan gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. Bestel voor 13.00 uur op werkdagen of zaterdag vóór 12:00 uur en het boeket wordt vandaag persoonlijk bezorgd door de bloemist! Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Welke mooie boeket stijl gaat het worden? Kies zelf een bijpassende bloemen stijl en wij bezorgen je unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bloemen bestellen in De Wijk via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist De Wijk, bloemen bestellen.

bloemen bestellen De Wijk


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wie ga jij verblijden met een bloemetje? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in De Wijk en heel Nederland. Ieder boeket wordt 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een fleurig bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Bestel bijvoorbeeld een vol en vrolijk boeket en fleur de hele kamer op! Met prachtige bonte kleuren. Een opfleurend boeket om iemand te feliciteren voor een verjaardag, beterschap te wensen of jezelf op te vrolijken. Een mooie bloemen verrassing, voor ieder moment. Of ga voor de nieuwste bloementrend en bestel een nonchalant veldboeket. Ze zijn kleurrijk en speels. Hoog, laag, links en rechts. Welke kant op? Het maakt niet uit, het is altijd een groot feest!

Wil je een mooi bloemen cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand anders die je eens goed wil verwennen. Kies een van de mooie lieve boeketten. Een sfeervol, wolkerig en gevoelvol boeket met pastelkleurige bloemen. Met een elegant en chique boeket van ingetogen wit met groen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras of bemoedig de ontvanger met dit elegante frisse boeket.

Verras een vriend, stoere vrouw of behulpzame buurman met een hip en stoer bloemen boeket! Apart, speels en wild. Voor de mooie, speciale momenten.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in De Wijk

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in De Wijk en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in De Wijk.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in De Wijk

Onze lokale bloemist in De Wijk stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en onvergetelijk. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in De Wijk en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in De Wijk bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in De Wijk
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen De Wijk bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in De Wijk.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel De Wijk
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel De Wijk
Stoer en robuust boeketten De Wijk
Nonchalant pluk bloemen veldboeket De Wijk
Stijlvol en Chique boeketten De Wijk
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel De Wijk
Lief boeket en romantische bloemen De Wijk
Stoer boeket De Wijk
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten De Wijk
Stijlvol en Chique boeketten De Wijk