Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Koudum en de omgeving.

Bloemen bezorgen Koudum

Bloemen bestellen en laten bezorgen in Koudum (Fries: Koaldum) doe je gemakkelijk via Bloemenwinkel.nl. Prachtige boeketten met bloemen voor elke gelegenheid. Het geven van een mooi boeket bloemen is iets waar iedereen gelukkig van wordt. Alle boeketten worden met veel zog samengesteld en persoonlijk bezorgd tot aan de deur. Vóór 13.00 uur besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag nog bezorgd in Koudum!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Koudum


Bloemenwinkel Koudum

Bloemenwinkel Koudum

De bloemenwinkel in Koudum bezorgt verse bloemen tot aan de deur. Bestel hier online een van onze mooie boeketten. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen. Wij geven daarom op alle boeketten een zeven dagen versgarantie.

Wij werken samen met 600 lokale bloemisten, door heel Nederland. Verblijd je dierbaren met een prachtig boeket dat persoonlijk bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Koudum! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Koudum!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Koudum bezorgen.

Boeket bestellen Koudum

Bestel en verstuur een van de verblijdende boeketten. De bloemenstyling van ieder boeket wordt met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten maken. Al onze boeketten worden met verse bloemen op locatie met de hand gebonden. Tevens zijn de boeket prijzen inclusief bezorging door de lokale bloemist in Koudum. Omdat we op locatie kunnen bezorgen houden we de afstanden kort en duurzaam. Zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Koudum

Bestel de mooiste bloemen en boeketten bij de bloemenwinkel. Wij bezorgen bloemen in Koudum en heel Nederland. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies je favoriete bloemen stijl en schrijf een persoonlijk bericht voor op het kaartje. Wij bezorgen persoonlijk het unieke boeket op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Geef iemand een mooi boeket in Koudum! Bestel gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl

Bloemist Koudum, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Koudum


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Al onze bloemen worden 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Koudum en heel Nederland. Laat ons de mooiste bloemen bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verras iemand met een feestelijk kleurrijk en vrolijk boeket! Waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Of kies een veldboeket met hippe nonchalante pluk bloemen. Een wild kleurrijk feestje voor op tafel, de bloemen lijken net uit vers het veld geplukt.

Het zachte romantisch en lieve boeket, is een dromerig boeket voor de allerliefste! Voor de bijzondere mensen en dierbaren, die altijd voor je klaarstaan. Dit dromerige tijdloze boeket laat dat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief en ik denk aan je! Wil je een neutraal boeket? Bestel dan een stijlvol en chique boeket bloemen. Elegante en tijdloze combinatie van verschillende witte bloemen en bijpassend groen. Het boeket laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Mag het van jou wel wat gewaagder? Dan is het stoer en robuuste boeket een echte surprise, als geschenk of voor jezelf. Een verrassende mix met ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Koudum

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Koudum en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Koudum.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Koudum

Onze lokale bloemist in Koudum stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment in de door jou gekozen stijl. Hierdoor is ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en altijd origineel en anders. Zo krijgt de ontvanger gegarandeerd het mooiste boeket met veel bloem en wordt het persoonlijk op jouw gekozen adres bezorgd in Koudum en omstreken door de lokale bloemist.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Koudum bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Koudum
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Koudum bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Koudum.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Koudum
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Koudum
Stoer en robuust boeketten Koudum
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Koudum
Stijlvol en Chique boeketten Koudum
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Koudum
Lief boeket en romantische bloemen Koudum
Stoer boeket Koudum
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Koudum
Stijlvol en Chique boeketten Koudum