Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Menaldum en de omgeving.

Bloemen bezorgen Menaldum

Bestel gemakkelijk en snel via Bloemenwinkel.nl en laat je bloemen bezorgen in Menaldum (Fries: Menaam). Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. De bloemen die wij bezorgen zijn altijd vers, met zorg samengesteld en persoonlijk bezorgd. Op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur of zaterdag voor 12:00 besteld = dezelfde dag in huis!

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Menaldum


Bloemenwinkel Menaldum

Bloemenwinkel Menaldum

Op zoek naar een goede bloemenwinkel in Menaldum? Wij bezorgen in Menaldum en omgeving verse bloemen. Bestel online je boeket bij de bloemenwinkel. De bloemist van bloemenwinkel.nl werkt altijd met verse bloemen die vaak dezelfde dag van de veilig of de kweker komen en worden dezelfde dag gebloemschikt en bezorgd. Zo kunnen wij garanderen dat jouw boeket altijd vers en in goede staat bij jou of de ontvanger aankomt.

Bloemenwinkel.nl werkt samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land om lokaal de mooiste bloemen te bezorgen. Verras iemand met een prachtig boeket dat bezorgd wordt aan de deur. Bestel bij onze bloemist in Menaldum! We bezorgen de bos bloemen op maandag t/m zaterdag in Menaldum!


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Menaldum bezorgen.

Boeket bestellen Menaldum

Bestel en verstuur een van de unieke boeketten. De bloemenstyling van de boeketten zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. Alle prijzen zijn inclusief bezorging door de lokale bloemist in Menaldum. De afstanden zijn kort, zo ben je verzekerd van het grootste boeket met veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Menaldum

Laat eenvoudig bloemen bezorgen in Menaldum. We hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en lokaal kan laten bezorgen op elk adres in Menaldum en heel Nederland. Bestel je boeket op werkdagen vóór 13:00 uur en op zaterdag vóór 12:00 uur, bezorgt één van onze lokale bloemisten vandaag nog. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de originele boeket thema’s, schrijf je persoonlijke bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander in Menaldum gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Menaldum, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Menaldum


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wie ga jij verblijden met een bloemetje? Wij hebben boeketten voor elke gelegenheid die je gemakkelijk en snel kan bestellen en laten bezorgen door de bloemist op elk adres in Menaldum en heel Nederland. Ieder boeket wordt 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat vandaag een mooie bos bloemen bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verstuur bijvoorbeeld een kleurrijk en vrolijk boeket, waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen of feliciteren voor een verjaardag? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of ga je voor een veld- of plukboeket? Onze nonchalante pluk- en veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel! Een wirwar van bloemsoorten, kleuren en hoogtes.

Een lief en romantisch boeket bloemen, is de perfecte verrassing. Dit dromerige tijdloze boeket laat dat de ontvanger direct weten wat je wil zeggen: Ik heb je lief en ik denk aan je! Dit elegante en chique boeket bloemen is stijlvol en geschikt voor elke gelegenheid. Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen in combinatie met verschillende groen tinten. Het staat prachtig op tafel in ieder interieur.

Ga voor een ongewoon, creatief en stoer boeket, een bijzondere bos met een verrassende mix van ongewone, aparte, speelse plant en bloemsoorten in mooie diepe en donkere kleuren.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Menaldum

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Menaldum en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Menaldum.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Menaldum

Heb je een mooie bloemenstijl gevonden? Dan gaat onze bloemist aan de slag en stelt een overweldigend mooi boeket samen uit hun eigen assortiment van verse bloemen, in de door jou gekozen stijl. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en nét even anders. Zo bestel je gegarandeerd het mooiste boeket met veel verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Menaldum en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Menaldum bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Menaldum
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Menaldum bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Menaldum.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Menaldum
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Menaldum
Stoer en robuust boeketten Menaldum
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Menaldum
Stijlvol en Chique boeketten Menaldum
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Menaldum
Lief boeket en romantische bloemen Menaldum
Stoer boeket Menaldum
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Menaldum
Stijlvol en Chique boeketten Menaldum