Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Berlikum en de omgeving.

Bloemen bezorgen Berlikum

Bloemen laten bezorgen op elk adres in Berlikum? Bestel bloemen voor jezelf of voor een ander bij Bloemenwinkel.nl. Wie geef jij een mooi boeket? Voor elke gelegenheid kun je bij de bloemenwinkel terecht. Prachtige boeketten met bloemen voor elk moment. Alle boeketten die wij bezorgen zijn is vers, met de hand samengesteld en klaar om direct van te genieten. Bestel je boeket op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur en op zaterdag tot 12:00, dan worden de bloemen dezelfde dag nog door ons in Berlikum bezorgd.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Berlikum


Bloemenwinkel Berlikum

Bloemenwinkel Berlikum

Bestel hier bij de bloemenwinkels in Berlikum. Bloemenwinkel.nl bezorgt verse bloemen in Berlikum en omstreken. Onze boeketten staan gegarandeerd 7 dagen mooi in de vaas. Wij geven daarom altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten en bloemen.

Wij werken samen met meer dan 600 lokale bloemisten door het hele land samen, om zo in iedere stad de mooiste boeketten te kunnen bezorgen. Verblijd je dierbaren met een mooie bos bloemen. Bestel bij onze lokale bloemist in Berlikum! We bezorgen de bloemen op maandag t/m zaterdag.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Berlikum bezorgen.

Boeket bestellen Berlikum

Bestel en verstuur een van de prachtige boeketten. De bloemenstyling van ieder boeket wordt met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten maken. Al onze boeketten worden met verse bloemen op locatie met de hand gebonden. Alle prijzen zijn inclusief bezorging in Berlikum. Hierdoor zijn de afstanden kort en krijg jij het mooiste boeket met heel veel bloemen.

Bloemen bestellen Berlikum

Bestel vandaag en laat je bloemen bezorgen in Berlikum. Bloemen verstuur je gemakkelijk en snel via de bloemenwinkel. We bezorgen lokaal op elk adres in Berlikum en heel Nederland. Plaats je bestelling voor 13.00 uur op maandag t/m vrijdag, of zaterdag voor 12:00 uur en ontvang het boeket vandaag nog. Door de lokale bloemist bezorgd. Op zon- en feestdagen is de bloemenwinkel dicht en worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de unieke boeket thema’s, schrijf een origineel en persoonlijk bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in of een ander adres in heel Nederland. Bloemen bestellen in Berlikum via de bloemenwinkel is gemakkelijk en snel.

Bloemist Berlikum, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Berlikum


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Met trots bieden wij een onze schitterende boeketten aan want ze worden altijd 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten. Laat een vers en mooi bloemen boeket bezorgen op de door jouw gekozen dag.

Verstuur bijvoorbeeld een vol en kleurrijk boeket, een vrolijk en overweldigend boeket, met prachtige bonte kleuren. Een boeket dat de hele kamer opfleurt! Wil je iemand opvrolijken, beterschap wensen, is iemand jarig of gewoon zomaar voor jezelf? Dit vrolijke boeket kan altijd! Of ga voor de nieuwste bloementrend en bestel een nonchalant veldboeket. Ze zijn kleurrijk en speels. Hoog, laag, links en rechts. Welke kant op? Het maakt niet uit, het is altijd een groot feest!

All you need is love! Kies een lief en romantisch boeket en laat een onvergetelijke indruk achter. Een mooi cadeau voor je moeder, vriendin, geliefde of iemand die je eens goed wil verwennen. Met een prachtig chique boeket van ingetogen witte bloemen kan je iemand feliciteren of een hart onder de riem steken. Verras de ontvanger met een elegant en fris boeket dat past bij elk interieur.

Mag het van jou wel wat gewaagder? Dan is het stoer en robuuste bloemen boeket een echte surprise, als geschenk of voor jezelf.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Berlikum

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Berlikum en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Berlikum.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Berlikum

Met verse bloemen uit het assortiment, wordt je gekozen boeket stijl op de dag van bezorging hand gebonden en bezorgd, door de lokale bloemist. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en onvergetelijk. Zo bestel jij het mooiste boeket met verse bloemen en wordt het persoonlijk bezorgd op jouw gekozen adres in Berlikum en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Berlikum bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Berlikum
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Berlikum bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Berlikum.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Berlikum
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Berlikum
Stoer en robuust boeketten Berlikum
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Berlikum
Stijlvol en Chique boeketten Berlikum
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Berlikum
Lief boeket en romantische bloemen Berlikum
Stoer boeket Berlikum
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Berlikum
Stijlvol en Chique boeketten Berlikum