Bloemen op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld (op zaterdag voor 12.00), worden dezelfde dag bezorgd door onze bloemisten in Vlissingen en de omgeving.

Bloemen bezorgen Vlissingen

Bloemen bestellen, versturen en bezorgen in Vlissingen is zo gedaan via Bloemenwinkel.nl. Bloemen die hét zeggen! Passende en mooie boeketten voor iedere gelegenheid. Verblijd iemand met een mooi boeket. De boeketten die wij bezorgen zijn altijd vers en prachtig om direct van te genieten. Met hand gearrangeerd en persoonlijk aan de deur bezorgd door de bloemist. Voor 13.00 besteld (zaterdag tot 12:00), vandaag in huis in Vlissingen.

Bekijk de boeketten

Bloemen bezorgen Vlissingen


Bloemenwinkel Vlissingen

Bloemenwinkel Vlissingen

Op zoek naar een goede bloemenwinkel in Vlissingen? Bloemenwinkel.n, bezorgt verse bloemen in Vlissingen en omstreken. Via Bloemenwinkel krijgt je altijd 7 dagen versgarantie en bezorggarantie op alle boeketten.

Via het bloemenwinkel.nl netwerk van meer dan 600 lokale bloemisten, wordt je boeket op locatie in Nederland bezorgd. Bestel hier online een prachtige handgebonden bloemen verrassing bij de lokale bloemist. We bezorgen de bos bloemen tot de deur op maandag t/m zaterdag in Vlissingen.


Bestel een prachtig boeket vanaf € 27,50 inclusief bezorging en laat het in Vlissingen bezorgen.

Boeket bestellen Vlissingen

Verstuur een van deze schitterende boeketten. De bloemenstyling van de boeketten zijn met zorg samengesteld, die je voor diverse gelegenheden kan laten bezorgen. Al onze boeketten worden op locatie met de hand gebloemschikt met verse bloemen. Bovendien zijn alle prijzen inclusief lokale bezorging door bloemist in Vlissingen. We houden de afstanden kort, zo krijgt de ontvanger het grootste boeket met heel veel mooie bloemen.

Bloemen bestellen Vlissingen

Vandaag bloemen laten bezorgen in Vlissingen regel je makkelijk en snel bij de bloemenwinkel. Voor 13.00 besteld = vandaag bezorgd. Bestel op zaterdag vóór 12:00 uur. Op zon- en feestdagen worden er geen boeketten bezorgd.

Kies een van de originele boeket thema’s, schrijf je persoonlijke bericht en laat de bloemen bezorgen op jouw gekozen dag, op jouw gekozen adres in en heel Nederland. Bestel een mooi boeket bloemen voor jezelf of voor een ander in Vlissingen gemakkelijk en snel via bloemenwinkel.nl.

Bloemist Vlissingen, bloemen bestellen.

bloemen bestellen Vlissingen


Bloemen bezorgen direct via de bloemist

Wil je een prachtig boeket bloemen laten bezorgen? Al onze bloemen worden 100% verzorgd en bezorgd door onze lokale bloemisten op elk adres in Vlissingen en heel Nederland. Laat vandaag het mooiste bloemetje bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdag.

Verras iemand met een feestelijk kleurrijk en vrolijk boeket! Waar je het ook neerzet het fleurt de hele kamer op! Of ga je voor een veld- of plukboeket? Onze nonchalante pluk- en veldboeketten zijn wild en een prachtig chaotisch feestje op tafel! Een wirwar van bloemsoorten, kleuren en hoogtes.

De allerliefste om je heen verwen je natuurlijk graag met een schitterend liefdevol gebaar. Bestel een prachtig romantisch en lief boeket dat zegt Ik heb je lief! Met mooie, zachte pastel kleuren in een romantische sfeer. Het chique en stijlvolle boeket van de bloemenwinkel laat zien wat met woorden niet uit te leggen is en staat prachtig op tafel in ieder interieur. Een tijdloos boeket voor veel verschillende gelegenheden.

Wil je eens iets anders? Be bold! Ga voor een ongewoon, hip, stoer en robuust mooi boeket.

Bestel nu een boeket en laat het bezorgen in Vlissingen

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen

Bestel in 4 simpele stappen je bos bloemen bij de bloemenwinkel in Vlissingen en laat het bezorgen.

Kies je bloemen thema van de bloemenwinkel

1. Kies je bloemen stijl

Welke boeket gaat het worden?
Kies jouw favoriete bloemen thema
uit onze selectie.

Kies het boeket formaat

2. Kies het formaat

Normaal, groot of XL bos bloemen.
De prijzen zijn incl. alles.
Geen verrassingen achteraf!

Persoonlijke boodschap op het kaartje

3. Persoonlijke touch

Voeg een persoonlijke boodschap
toe voor op het kaartje…
Ook als het boeket stiekem voor jezelf is ;)

bloemenwinkel prijzen inclusief bezorging in Nederland

4. Kies het bezorgmoment

Op jouw gekozen dag, bloemen
bezorgd in Vlissingen.
Prijzen inclusief bezorging.

Prachtige boeketten van onze bloemisten in Vlissingen

Onze lokale bloemist stelt een overweldigend mooi boeket samen in de door jouw gekozen stijl. Ze kiezen verse bloemen uit hun eigen assortiment. Dit maakt ieder boeket van de bloemenwinkel uniek en nét even anders. Zo ben je verzekerd van een vers boeket met veel mooie bloemen en wordt het persoonlijk door de lokale bloemist bezorgd op jouw gekozen adres in Vlissingen en omstreken.

Bloemenwinkel.nl heeft 600+ professionele bloemisten, door heel Nederland verspreid. Onze bloemisten in Vlissingen bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondag en speciale feestdagen worden er geen boeketten bezorgd. Je kan online bestellen en je bezorgdatum kiezen.

Bestel online op maandag tot en met vrijdag voor 13.00 en zaterdag voor 12.00, dan wordt je boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Dit zijn de openingstijden van onze winkels in Vlissingen
Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag  09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten


Bloemen bezorgd op jouw gekozen dag

Wanneer je een prachtige boeket bij de bloemenwinkel bestelt kun je een persoonlijke boodschap invullen, deze wordt op een kaartje geprint en aan het boeket gehangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde bloemen op de door jouw gekozen dag, op ieder adres worden bezorgd.

Het is ook mogelijk om lang van tevoren te bestellen en je bezorgdag in te plannen, bijvoorbeeld een week of een maand vooruit. Zo vergeet je nooit meer een belangrijk moment en kun je handig al je bloemen verrassingen maandelijks op tijd klaarzetten.

Bestel een boeket en kies de bezorgdatum

bloemen Vlissingen bezorgdag kiezen


Kies je bloemen stijl en bestel

Kies een van de unieke bloemen stijlen en laat ze door onze bloemist persoonlijk bezorgen in Vlissingen.
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Vlissingen
Lief en romantisch boeketten bloemenwinkel Vlissingen
Stoer en robuust boeketten Vlissingen
Nonchalant pluk bloemen veldboeket Vlissingen
Stijlvol en Chique boeketten Vlissingen
Vol en kleurige boeketten bloemenwinkel Vlissingen
Lief boeket en romantische bloemen Vlissingen
Stoer boeket Vlissingen
Nonchalant pluk bloemen veldboeketten Vlissingen
Stijlvol en Chique boeketten Vlissingen